fbpx

Italiaans restaurant Aartselaar

Italiaans restaurant Aartselaar gezocht? Kom Italiaans genieten bij Oliva TrattoriaI, een restaurant met een mooie en elegante sfeer.

Oliva Trattoria is een eerlijk Italiaans restaurant gelegen aan de A12 in Aartselaar. Je kan hier genieten van de pure Italiaanse keuken. Specialiteiten van het huis zijn Ossobuco alla Milanese, Ravioli van King Krab en een varia aan verse pasta’s.

Italiaans restaurant Aartselaar – Een ‘walhalla’ voor elke liefhebber van Italië!

Oliva is elke dag geopend behalve op dinsdag. Je kan er terecht voor een (snelle) zakenlunch, een uitgebreid diner of een feestelijk maaltijd voor groepen zowel in familiale sfeer als zakelijk gerelateerd.

Op weekdagen kan u tijdens de middag genieten van onze Pasta-Rapido-formule. Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een ‘business’ lunch’? Aarzel dan niet om naar Oliva Trattoria te komen. Je bent hier aan het juiste adres voor een snelle en lekkere lunch, maar als je het uitgebreid wil, is dat ook zeker een mogelijkheid!

Over Oliva TrattoriaI

Italiaans restaurant AartselaarDe Italiaanse keuken is een fenomeen. Zij grijpt ons aan het hart en vertelt de oude familieverhalen vol emotie.

Ik heb gekozen voor een Italiaans restaurant omdat dit echt wel mijn passie is. Ik heb mijn hart in en aan Italië verloren en laat me graag inspireren door de Italiaanse cultuur en gastronomie.

In overleg met mijn vorige baas kon ik mij baseren op het concept van zijn restaurant. Natuurlijk wil ik er ook een eigen toets aan geven. Ik heb gekozen voor het inrichten van een “trattoria”: degelijke Italiaanse keuken aan betaalbare prijzen in een rustgevend kader.

Dit charmant en stijlvol Italiaans restaurant is gelegen in Aartselaar, op de kruising tussen de hoevelei en de A12. Je kan er terecht voor heerlijke gerechten met gezonde en verse ingrediënten. Kwaliteit staat voorop bij Oliva TrattoriaIen ook dat is terug te zien in de gerechten, die worden geserveerd als een kunstwerk op je bord! De gevarieerde menukaart en ontzettend fijne sfeer zorgen voor een onvergetelijke avond uit.

Persoonlijke aandacht

Op persoonlijke aandacht kunt u rekenen bij Oliva Oratoria. In ons restaurant te Aartselaar zorgen wij dat u niets tekortkomt. Wij verwennen onze gasten graag! Wilt u een tafeltje reserveren in ons restaurant? Bel dan even naar 0475 22 87 21 of ga naar ons reserveringsformulier op onze website. Bekijk ook alvast onze menukaart of suggesties.

 

Tags:  Italiaans restaurant AntwerpenSnelle lunch Aartselaar –  Zakenlunch AartselaarOssobuco Aartselaar

%d