fbpx

Ossobuco Aartselaar

Ossobuco eten in Aartselaar? Wil je graag genieten van een overheerlijk mals stukje kalfsvlees, gemaakt op de traditionele wijze? Aarzel dan niet om Oliva Trattoria een bezoekje te brengen. In dit Italiaans restaurant bereiden ze de Ossobucco Alla Milanese op de enige echte, traditionele manier.

Ossobuco is één van de specialiteiten van Oliva Trattoria Aartselaar

Oliva Trattoria is een restaurant waar u de heerlijkste Italiaanse specialiteiten in een modern jasje kunt proeven . Tot ver buiten Aartselaar gekend voor zijn overheerlijke Ossobuco.

Over Oliva TrattoriaI

Ossobuco AartselaarDe Italiaanse keuken is een fenomeen. Zij grijpt ons aan het hart en vertelt de oude familieverhalen vol emotie.

Ik heb gekozen voor een Italiaans restaurant omdat dit echt wel mijn passie is. Ik heb mijn hart in en aan Italië verloren en laat me graag inspireren door de Italiaanse cultuur en gastronomie.

In overleg met mijn vorige baas kon ik mij baseren op het concept van zijn restaurant. Natuurlijk wil ik er ook een eigen toets aan geven. Ik heb gekozen voor het inrichten van een “trattoria”: degelijke Italiaanse keuken aan betaalbare prijzen in een rustgevend kader.

Dit charmant en stijlvol Italiaans restaurant is gelegen in Aartselaar, op de kruising tussen de hoevelei en de A12. Je kan er terecht voor heerlijke gerechten met gezonde en verse ingrediënten. Kwaliteit staat voorop bij Oliva TrattoriaIen ook dat is terug te zien in de gerechten, die worden geserveerd als een kunstwerk op je bord! Naast Ossobuco  is er de gevarieerde menukaart en ontzettend fijne sfeer die zorgen voor een onvergetelijke avond uit.

Persoonlijke aandacht

Op persoonlijke aandacht kunt u rekenen bij Oliva Oratoria. In ons restaurant te Aartselaar zorgen wij dat u niets tekortkomt. Kom Lekkere Ossobucco eten of één van onze andere gerechten.  Wilt u een tafeltje reserveren in ons restaurant? Bel dan even naar 0475 22 87 21 of ga naar ons reserveringsformulier op onze website. Bekijk ook alvast onze menukaart of suggesties.

 

Tags:  Italiaans restaurant AntwerpenSnelle lunch Aartselaar –  Zakenlunch Aartselaar –   Italiaans restaurant Aartselaar

%d bloggers liken dit: