Snelle lunch Aartselaar

Snelle Lunch Aartselaar gezocht?  Snel lunchen en niet veel tijd? Kom dan langs bij Oliva Trattoria in Aartselaar.

Snelle Lunch Aartselaar kom naar Oliva Trattoria

Met de lunchformule ‘Pasta Rapido’ kan je tijdens de middag genieten van een  snelle en verse Italiaanse pasta voor een toegankelijke prijs van 13 euro, koffie of thee inbegrepen.

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een ‘business’ of zakenlunch’? Aarzel dan ook niet om naar Oliva Trattoria te komen. Je bent hier aan het juiste adres voor een snelle en lekkere lunch, maar als je het uitgebreid wil, is dat ook zeker een mogelijkheid!

Er is gratis wifi en parking voorzien.

Over Oliva TrattoriaI

Snelle Lunch AartselaarDe Italiaanse keuken is een fenomeen. Zij grijpt ons aan het hart en vertelt de oude familieverhalen vol emotie.

Ik heb gekozen voor een Italiaans restaurant omdat dit echt wel mijn passie is. Ik heb mijn hart in en aan Italië verloren en laat me graag inspireren door de Italiaanse cultuur en gastronomie.

In overleg met mijn vorige baas kon ik mij baseren op het concept van zijn restaurant. Natuurlijk wil ik er ook een eigen toets aan geven. Ik heb gekozen voor het inrichten van een “trattoria”: degelijke Italiaanse keuken aan betaalbare prijzen in een rustgevend kader.

Dit charmant en stijlvol Italiaans restaurant is gelegen in Aartselaar, op de kruising tussen de hoevelei en de A12. Je kan er terecht voor heerlijke gerechten met gezonde en verse ingrediënten. Kwaliteit staat voorop bij Oliva TrattoriaIen ook dat is terug te zien in de gerechten, die worden geserveerd als een kunstwerk op je bord! De gevarieerde menukaart en ontzettend fijne sfeer zorgen voor een onvergetelijke avond uit of snelle lunch.

Persoonlijke aandacht

Op persoonlijke aandacht kunt u rekenen bij Oliva Oratoria. In ons restaurant te Aartselaar zorgen wij dat u niets tekortkomt. Wij verwennen onze gasten graag! Wilt u een tafeltje reserveren voor een snelle lunch in ons restaurant? Bel dan even naar 0475 22 87 21, mail: info@olivatrattoria.be of ga naar ons reserveringsformulier op onze website. Bekijk ook alvast onze menukaart of suggesties.

*Voor groepen groter dan 6 personen vragen wij u vriendelijk tijdig contact op te nemen via onze mail of telefoonnummer.

 

Tags:  Italiaans restaurant Aartselaar –    Italiaans restaurant Antwerpen –  Zakenlunch AartselaarOssobuco Aartselaar

%d bloggers liken dit: