Zakenlunch Aartselaar

Zakenlunch in Aartselaar gezocht?  Ben je op zoek naar een rustige plaats om in een gezellig kader een zakenlunch te houden?  Dan biedt Oliva Trattoria hier de perfecte locatie voor.

Bij Oliva Trattoria bent u welkom voor een zakenlunch in Aartselaar

Met een jong, gemotiveerd en gastvrij team kan jij in alle rust genieten van de heerlijke Italiaanse Keuken.

Neem je een klant mee uit eten? Of staat er een teamuitje op de planning? Wat de aanleiding ook is, je bent op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke aangelegenheid. Bij Oliva Trattoria vindt u gegarandeerd succes voor het sluiten van die deal!

Oliva is elke dag geopend behalve op dinsdag. Je kan er terecht voor een (snelle) zakenlunch, een uitgebreid diner of een feestelijke maaltijd voor groepen, zowel in familiale sfeer als zakelijk gerelateerd.

Op weekdagen kan u tijdens de middag genieten van onze Pasta-Rapido-formule. Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een ‘business’ lunch’? Aarzel dan niet om naar Oliva Trattoria te komen. Je bent hier aan het juiste adres voor een snelle en lekkere lunch, maar als je het uitgebreid wil, is dat ook zeker een mogelijkheid!

Over Oliva Trattoria

Zakenlunch AartselaarDe Italiaanse keuken is een fenomeen. Zij grijpt ons aan het hart en vertelt de oude familieverhalen vol emotie.

Ik heb gekozen voor een Italiaans restaurant omdat dit echt wel mijn passie is. Ik heb mijn hart in en aan Italië verloren en laat me graag inspireren door de Italiaanse cultuur en gastronomie.

In overleg met mijn vorige baas kon ik mij baseren op het concept van zijn restaurant. Natuurlijk wil ik er ook een eigen toets aan geven. Ik heb gekozen voor het inrichten van een “Trattoria”: degelijke Italiaanse keuken aan betaalbare prijzen in een rustgevend kader.

Dit charmant en stijlvol Italiaans restaurant is gelegen in Aartselaar, op de kruising van de hoevelei en de A12. Je kan er terecht voor heerlijke gerechten met gezonde en verse ingrediënten. Kwaliteit staat voorop bij Oliva Trattoria en ook dat is terug te zien in de gerechten, die worden geserveerd als een kunstwerk op je bord! De gevarieerde menukaart en ontzettend fijne sfeer zorgen voor een onvergetelijke avond uit.

Persoonlijke aandacht

Bij Oliva Trattoria kan  In ons restaurant te Aartselaar zorgen wij dat u niets tekortkomt tijdens uw zakelijke lunch of zakelijk diner. Wij verwennen onze gasten graag! Wilt u een tafeltje reserveren in ons restaurant? Bel dan even naar 0475 22 87 21 of ga naar ons reserveringsformulier op onze website. Bekijk ook alvast onze menukaart of suggesties.

%d bloggers liken dit: