fbpx

Menukaart


Menukaart

MENUKAART RESTAURANT


SUGGESTIES 


Ragù di Cervo
Traag gegaard hertenvlees met huisgemaakte pasta 


ANTIPASTI

Bruschette Toastjes met tomaat, look en basilicum (4st.)………………..8.50

Bruschette OlivaToastjes met olijven, tomaat en mozarella (4st.)…9.50

Antipasticharcuterie, olive, formaggio (2pers.)………….19,50

SardineGegrilde Sardines met look en tomaat…………………………….9,50

PRIMI PIATTI

Carpaccio di Manzo – Rundcarpaccio met rucola, parmezaan en balsamicocreme……………………………………………………………………………..15,50 / 17.50

Vitello Tonnatolichtgegaard kalfsvlees met tonijnsausje……………………………………………………………………………………….17,00 / 19.00

Insalata di Burrata – Verse en sappige kaas van volle koemelk geserveerd met tomaat en basilicumdressing……………….17.50

Crocchette di ScampiScampikroketten met fris slaatje en chutney van tomaat………………………………………………………………………………………………….15,50

Crocchette di FormaggioKaaskroketten met fris slaatje en chutney van tomaat…………………………………………………………………………………………..14,50

Pasta al pomodoro e basilicoPenne of tagliatelli met tomaat en basilicum…………………………………………………………………………………………..14,00

Scampi all’Aglio – oven gegratineerde scampi’s met huisgemaakte lookboter, afgewerkt met citroenceste……………….18,50


PASTA

Parmigiana di melanzaneLasagne van aubergines…………………….17,50

Rigatoni al Pomodoro – Pasta met tomatensaus en basilicum…………………………………………………………………………………………15,00

Rigatoni all’ ArrabbiataPasta met pikante tomatensaus en basilicum…………………………………………………………………………………………16,50

Rigatoni al PestoPasta met heerlijk pestosausje en parmezaanschilfers………………………………………………………………………..16,50

Spaghetti Bolognese – Traditionele spaghetti bolognaise ….16,00

Spaghetti Carbonara- Pasta met spek, ei en kaassausje ….17,50

Ravioli Granchio RealeOpen ravioli met kingkrab en sausje op basis van gancia en kreeft…………………………………………………………………………..42,50

Spaghetti alla Chitarra CalamariSpaghetti met gegrilde inktvis, kerstomaatjes, look, citroen en peterselie……………………………………………………………….. 24,50

Tagliatelle agli ScampiVerse pasta met scampi, tomaat en look…………….23,50

Lasagna BologneseLasagne bolognaise op grootmoederswijze….18,00

Pappardelle al Ragù – 7uur Traaggegaard rundsvlees met verse pasta…….24,50

Linguine all’ AmatricianaLinguine met pancetta (soort Italiaans spek), look, tomaat en basilicum……………………………………………………….19,50

Tagliatelle Pistacchio e speckTagliatelli met romig pistachesausje en spek…………………………………………………………………………………………………….21,50

Carpaccio Pasta Nera – Carpaccio van rund met zwarte inktvispasta, pesto en zongedroogde tomaten…………………………………………………………26,50


SECONDI PIATTI

Scaloppina alla Parmigianakalfslapje met tomaat , mozzarella en Parmezaanse kaas…………………………………………………………………………..22,50

Tartare di ManzoSteak tartaar op zijn Italiaans met fris slaatje..21,50

Controfiletto ‘Holstein’Tagliata van gegrilde entrecote met rucolasalade en parmezaanse kaas……………………………………………………27,00

Branzino alla GrigliaZeebaarsfilet geserveerd met pasta pesto en fris tomatenslaatje…………………………………………………………………………………….24,50

Ossobuco alla Milanesetraag gegaarde kalfsschenkel in tomatensaus…………………………………25,50

*Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met verse pasta, aardappeltjes met rozemarijn of frietjes.

DOLCE

Tiramisù…………………………………………………………………………………..8,50

Tartufo Nero…………………………………………………………………………….11,50

Café Glacé……………………………………………………………………………….8,00

Dame Blanche…………………………………………………………………………9,00

Tortino al Cioccolato/Moelleux…………………………………………9,50

Gelato Bambini……………………………………………………………………….5,00

Panna Cotta…..………………………………………………………………………..8,50


%d