MENUKAART RESTAURANT
SUGGESTIES
ANTIPASTI
Bruschette –Toastjes met tomaat, look en basilicum (4st.)………………..8.00
Bruschette Oliva – Toastjes met olijven, tomaat en mozarella (4st.)…9.00
Antipasti – charcuterie, olive, formaggio (2pers.)………….18,50
Sardine – Gegrilde Sardines met look en tomaat…………………………….…9,00
PRIMI PIATTI
Carpaccio di Manzo – Rundcarpaccio met rucola, parmezaan en balsamicocreme……………………………………………………………………………..14,50 / 17.00
Vitello Tonnato – lichtgegaard kalfsvlees met tonijnsausje……………………………………………………………………………………….17,00 / 19.00
Insalata di Buratta – Verse en sappige kaas van volle koemelk geserveerd met tomaat en basilicumdressing……………….16.00 / 18.00
Crocchette di Scampi – Scampikroketten met fris slaatje en chutney van tomaat………………………………………………………………………………………………….14,50
Crocchette di Formaggio – Kaaskroketten met fris slaatje en chutney van tomaat…………………………………………………………………………………………..14,00
Pasta al pomodoro e basilico – Penne of tagliatelli met tomaat en basilicum…………………………………………………………………………………………..13,50
Scampi all’Aglio – oven gegratineerde scampi’s met huisgemaakte lookboter, afgewerkt met citroenceste……………….16,50
PASTA
Parmigiana di melanzane – Lasagne van aubergines…………………….18,00
Rigatoni al Pomodoro – Pasta met tomatensaus en basilicum…………………………………………………………………………………………14,00
Rigatoni all’ Arrabbiata – Pasta met pikante tomatensaus en basilicum…………………………………………………………………………………………15,50
Rigatoni al Pesto – Pasta met heerlijk pestosausje en parmezaanschilfers………………………………………………………………………..15,50
Spaghetti Bolognese – Traditionele spaghetti bolognaise ….15,00
Spaghetti Carbonara- Pasta met spek, ei en kaassausje ….16,00
Ravioli Granchio Reale – Open ravioli met kingkrab en sausje op basis van gancia en kreeft…………………………………………………………………………..29,50
Spaghetti alla Chitarra Calamari – Spaghetti met gegrilde inktvis, kerstomaatjes, look, citroen en peterselie……………………………………………………………….. 23,50
Tagliatelle agli Scampi – Verse pasta met scampi, tomaat en look…………….21,50
Lasagna Bolognese – Lasagne bolognaise op grootmoederswijze….17,00
Pappardelle al Ragù – 7uur Traaggegaard rundsvlees met verse pasta…….22,50
Linguine all’ Amatriciana – Linguine met pancetta (soort Italiaans spek), look, tomaat en basilicum……………………………………………………….19,50
Tagliatelle Pistacchio e speck – Tagliatelli met romig pistachesausje en spek…………………………………………………………………………………………………….19,50
Carpaccio Pasta Nera – Carpaccio van rund met zwarte inktvispasta, pesto en zongedroogde tomaten…………………………………………………………23,50
SECONDI PIATTI
Scaloppina alla Parmigiana – kalfslapje met tomaat , mozzarella en Parmezaanse kaas…………………………………………………………………………..21,50
Tartare di Manzo – Steak tartaar op zijn Italiaans met fris slaatje..19,50
Controfiletto ‘Holstein’ – Tagliata van gegrilde entrecote met rucolasalade en parmezaanse kaas……………………………………………………23,00
Branzino alla Griglia – Zeebaarsfilet geserveerd met pasta pesto en fris tomatenslaatje…………………………………………………………………………………….23,50
Ossobuco alla Milanese – traag gegaarde kalfsschenkel in tomatensaus…………………………………24,50
*Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met verse pasta, aardappeltjes met rozemarijn of frietjes.
DOLCE
Tiramisù…………………………………………………………………………………..8,50
Tartufo Nero…………………………………………………………………………….11,50
Café Glacé……………………………………………………………………………….8,00
Dame Blanche…………………………………………………………………………9,00
Tortino al Cioccolato/Moelleux…………………………………………9,50
Gelato Bambini……………………………………………………………………….5,00
Panna Cotta…..………………………………………………………………………..8,50
0475/ 22 87 21.