Menukaart

Menukaart

U kan ook thuis genieten van onze Italiaanse gerechtjes! Maak een keuze uit onze TAKE-OUT MENUKAART en geef uw bestelling telefonisch door op het nummer 0475/ 22 87 21

MENUKAART RESTAURANT 

SUGGESTIES, 

Scampi all’AglioOven gegratineerde scampi’s met huisgemaakte lookboter, afgewerkt met citroen ceste………15,00

Australian Rib-eye met Tagliatelle Pomodoro – Malse Rib-eye geserveerd met huisgemaakte Tagliatelli en Pomodoro saus……….26,50

Risotto Sint-jacobsvruchten en pompoenHeerlijke huisbereide risotto met pompoen en sint-jacobsvruchten………27,50

ANTIPASTI

Bruschette Toastjes met tomaat, look en basilicum (4st.)………………..7,50

Bruschette OlivaToastjes met olijven, tomaat en mozarella (4st.)…8,50

Antipasticharcuterie, olive, bruschette, fromaggio (2pers.)………….16,50

PRIMI PIATTI

SardineGegrilde Sardines met look en tomaat…………………………….9,00

Carpaccio di Manzo – Rundcarpaccio met rucola, parmezaan en balsamicocreme…………………………………………………………………………………..14,50

Crocchette di ScampiScampikroketten met fris slaatje en chutney van tomaat………………………………………………………………………………………………….14,00

Parmigiana di MelanzaneLasagne van aubergines……………………15,00

Crocchette di FormaggioKaaskroketten met fris slaatje en chutney van tomaat…………………………………………………………………………………………..14,00

Mozarella di BufalaVerse en sappige kaas van volle koemelk geserveerd met tomaat en basilicumdressing……………….14,50

Pasta al pomodoro e basilicoPenne of tagliatelli met tomaat en basilicum…………………………………………………………………………………………..11,50

Vitello Tonnatolichtgegaard kalfsvlees met tonijnsausje……………………………………………………………………………………….16,00


PASTA

Rigatoni all’ ArrabbiataPasta met pikante tomatensaus en basilicum…………………………………………………………………………………………14,50

Rigatoni al PestoPasta met heerlijk pestosausje en parmezaanschilfers………………………………………………………………………..15,00

Tortellini Pesto e NociTortellini met rucola, walnoten en pestosausje………………………………………………………………………………………18,00

Spaghetti CalamariSpaghetti met gegrilde inktvis, kerstomaatjes, look, citroen en peterselie……………………………………………………………….. 23,50

Spaghetti alla Chitarra ScampiFijne pasta met scampi, tomaat en look…………….21,50

Lasagna BologneseLasagne bolognaise op grootmoederswijze….17,00

Parmigiana di melanzaneLasagne van aubergines…………………….18,00

Ravioli Granchio RealeOpen ravioli met kingkrab en sausje op basis van gancia en kreeft…………………………………………………………………………..27,50

Ravioli Ricotta SpinaciRavioli met ricotta en spinazie en sausje met pijnboompitten………………………………………………………………………………….17,50

Linguine all’ AmatricianaLinguine met pancetta (soort Italiaans spek), look, tomaat en basilicum……………………………………………………….19,50

Tagliatelle Pistacchio e speckTagliatelli met romig pistachesausje en spek…………………………………………………………………………………………………….18,50

Carpaccio Pasta Nera – Carpaccio van rund met zwarte inktvispasta, pesto en zongedroogde tomaten…………………………………………………………23,50


SECONDI PIATTI

Scaloppina alla Parmigianakalfslapje met tomaat , mozzarella en Parmezaanse kaas…………………………………………………………………………..21,50

Tartare di ManzoSteak tartaar op zijn Italiaans met fris slaatje..19,50

Controfiletto ‘Holstein’Tagliata van gegrilde entrecote met rucolasalade en parmezaanse kaas……………………………………………………23,00

Branzino alla GrigliaZeebaarsfilet geserveerd met pasta pesto en fris tomatenslaatje…………………………………………………………………………………….23,50

*Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met verse pasta, aardappeltjes met rozemarijn of frietjes.

DOLCE

Tiramisù…………………………………………………………………………………..8,00

Tartufo Nero…………………………………………………………………………….8,50

Café Glacé……………………………………………………………………………….7,00

Dame Blanche…………………………………………………………………………7,50

Tortino al Cioccolato……………………………………………………………..8,00

Gelato Bambini……………………………………………………………………….5,00

Panna Cotta…..………………………………………………………………………..8,50