Menukaart

Menukaart

ANTIPASTI

Bruschette Toastjes met tomaat, look en basilicum (4st.)………………..6,50

Bruschette OlivaToastjes met olijven, tomaat en mozarella (4st.)…8,50

Antipasticharcuterie, olive, bruschette, fromaggio (2pers.)………….14,50


PRIMI PIATTI

SardineGegrilde Sardines met look en tomaat…………………………….9,00

Carpaccio di ManzoRundscarpaccio met rucola, parmezaan en balsamicocreme…………………………………………………………………………………..14,50

Crocchette di ScampiScampikroketten met fris slaatje en chutney van tomaat………………………………………………………………………………………………….14,00

Parmigiana di MelanzaneLasagne van aubergines……………………15,00

Crocchette di FormaggioKaaskroketten met fris slaatje en chutney van tomaat…………………………………………………………………………………………..14,00

Mozarella di BufalaVerse en sappige kaas van volle koemelk geserveerd met tomaat en basilicumdressing……………….14,50

Pasta al pomodoro e basilicoPenne of tagliatelli met tomaat en basilicum…………………………………………………………………………………………..11,50

Vitello Tonnatolichtgegaard kalfsvlees met tonijnsausje……………………………………………………………………………………….16,00


PASTA

Penne all’ ArrabbiataPenne met pikante tomatensaus en basilicum…………………………………………………………………………………………14,00

Penne al PestoPenne met heerlijk pestosausje en parmezaanschilfers………………………………………………………………………..15,00

Tortellini Pesto e NociTortellini met rucola, walnoten en pestosausje………………………………………………………………………………………15,50

Spaghetti CalamariSpaghetti met gegrilde inktvis, kerstomaatjes, look, citroen en peterselie……………………………………………………………….. 22,50

Capellini ScampiFijne pasta met scampi, tomaat en look………….21,50

Lasagna VerdureVegetarische groentenlasagne………………………..18,50

Lasagna BologneseLasagne bolognaise op grootmoederswijze….17,00

Parmigiana di melanzaneLasagne van aubergines…………………….17,50

Ravioli Granchio RealeOpen ravioli met kingkrab en sausje op basis van gancia en kreeft…………………………………………………………………………..27,50

Ravioli Ricotta SpinaciRavioli met ricotta en spinazie en sausje met pijnboompitten………………………………………………………………………………….17,50

Linguine all’ AmatricianaLinguine met pancetta (soort Italiaans spek), look, tomaat en basilicum……………………………………………………….19,50

Tagliatelle Pistacchio e speckTagliatelli met romig pistachesausje en spek…………………………………………………………………………………………………….18,50

Carpaccio Pasta Nera – Carpaccio van rund met zwarte inktvispasta, pesto en zongedroogde tomaten…………………………………………………………23,50


SECONDI PIATTI

Scaloppina alla Parmigianakalfslapje met tomaat , mozzarella en Parmezaanse kaas…………………………………………………………………………..21,50

Ossobuco alla MilaneseLangzaam gegaarde kalfsschenkel met tomatensaus met groenten……………………………………………..24,50

Tartare di ManzoSteak tartaar op zijn Italiaans met fris slaatje..19,50

Controfiletto ‘Holstein’Tagliata van gegrilde entrecote met rucolasalade en parmezaanse kaas……………………………………………………23,00

Branzino alla GrigliaZeebaarsfillet geserveerd met pasta pesto en fris tomatenslaatje…………………………………………………………………………………….23,50

Tonno alla GrigliaRosé gebakken tonijn met fris slaatje……………..26,50

*Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met verse pasta, aardappeltjes met rozemarijn of frietjes.

DOLCE

Tiramisù…………………………………………………………………………………..8,00

Tartufo Nero…………………………………………………………………………….8,50

Café Glacé……………………………………………………………………………….7,00

Dame Blanche…………………………………………………………………………7,50

Tortino al Cioccolato……………………………………………………………..8,00

Gelato Bambini……………………………………………………………………….5,00